Otsikon mukaiset sanonnat pitävät Tuomaksen kohdalla harvinaisen hyvin paikkansa. Viime kauden vaikeuksien jälkeen on Tuomaksella nyt uusi vaihe menossa ja isompaa vaihdetta laitetaan silmään.

Terveysvaikeudet on nyt voitettu ja kunto on kova. Kaikki näyttää tässä vaiheessa hyvältä kesää silmällä pitäen. Toivotaan nyt, että onni olisi tällä kertaa myötäinen ja Tuomas pääsisi lunastamaan kovan työn hedelmiä. Minimitavoitteeksi täytyy asettaa Berliinin EM -kisat ja jos terveystilanne säilyy hyvänä, voidaan sieltä odottaa menestystä.

Yksilölajeja edustavalla ammattiurheilijalla ei Suomessa ole taloudellisesti aina kovin helppoa. Onneksi Tuomas sai täksi kaudeksi urheilija-apurahan, vaikkakin pienen, mutta sekin kuitenkin auttaa osaltaan mahdollistamaan täysipäiväisen valmistautumisen ensi kauden kisoihin. Lisäksi se osoittaa, että Tuomakseen ja Tuomaksen menestymismahdollisuuksiin ensi kaudella uskotaan laajemminkin!

Kun rahasta puhutaan on pakko antaa valtavan suuri kiitokset Tuomaksen yhteistyökumppaneille, jotka ovat mahdollistaneet sen, että nyt aidosti tavoitellaan taas kansainvälistä arvokisamenestystä ja että olette jaksaneet uskoa Tuomakseen ja tukea Tuomasta!

KIITOS!!!

Teette kyllä hienosti osanne suomalaisen urheilun eteen! Erityiskiitokset menevät tällä kertaa erityisesti Auto Oy Vesamatille ja Koskisen Juhalle sekä Piiran veljeksille ja Finnish Staff Officelle!

Katsokaapas uusimmat tarjoukset ja automaailman uutuudet täältä. Tuomas voi varmasti vilpittömästi suositella, kun itselläkin on auto täältä hankittuna: www.vesamatti.fi/