Tervehdys!

Kuvassa näette fiiliksiä Kroatian treenileiriltä. Leiri oli Splitissä ja leiri onnistui aivan suunnitelmien mukaan. Tehokkaita ulkoheittoja kertyi mukava määrä ja fysiikkatreenit sujuivat myös harjoitussuunnitelman mukaisesti!

Säätilat olivat ihanteelliset auringonpaistetta ja +20 celsciusastetta lämpöä.

Leirin tavoitteena oli tarkistaa syyskuntoa ja ylläpitää tehoja heitossa ennen talven sisäharjoittelu jaksoa. Moukari lenteli mukavasti, hieman paremmin kuin kesän heittoharjoituksissa. Kehityskohteita kuitenkin havaittiin heittokentällä. Ylipainoisen moukarin kaaret jäivät hieman odotustason alle, joten lajivoima puolella rittää kehitettävää talven aikana.

Fysiikka puolen treeneissä tehtiin nopeus puolen treeniä sekä suunnitelman mukaisesti jalkoja treenattiin salilla. Yksi selkeä painopiste talven fysiikkaharjoitelussa onkin tänä vuonna lantion ja jalkojen voimantuoton lisääminen.

Nyt leirin jälkeen asettuminen taas kotitreeni ympäristöön on sujunut ilman mutkia ja treenit jatkuvat hyvillä mielin Porissa! Hyvää loppu syksyä kaikille!