Maaliskuun parin viikon kilpailu jakso toi kohtuullisen tuloksen 72,65m. Talvi kunto oli ihan hyvin kohdillaan. Tulos tuli Slovakian Samorinissa maaliskuun 9. päivä Euroopan talviheittojen cupissa.

Kisojen jälkeen oli ns. ”kevättauko” heittämisestä. Normaaliin harjoitus rytmiin palattiin heti maaliskuun lopussa. Nyt takana on hyvin sujunut ja terve kevät. Fysiikka on hyvällä mallilla sekä heiton perusasiat hyvin kohdallaan. Pientä hienosäätöä ja rentouttaa heitto kuitenkin vielä kaipailee ennen kilpailuihin siirtymistä.

Kevät ja talviharjoittelu on sis sujunut poikkeuksellisen hyvin moneen vuoteen ja edellytykset huipputulosten tekemiseen on jälleen olemassa.

Kilpailukalenterikin on pääosin sunniteltu ja kilpailukauden avaus suoritetaan Lahden motonet GP:ssä 5.6. keskiviikkona. Lisään pikapuolin toisenkin blogi postauksen, jossa listaan kesän tärkeimmät kilpailut.

Haluan toivottaa hyvää kesää kaikille lukijoille!

Kesä terveisin, Tuomas